Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 420g195kcal2.1g35.3g0.8g8g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.7g19kcal0g4.6g0g0.1g
Kaurahiutale 48g180kcal7g27.4g3.5g4.8g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Sokeri 22g88kcal0g21.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)45g324kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1866g2513kcal31g370.8g82.6g38.6g
Valittu annoskoko933g1257kcal15.5g185.4g41.3g19.3g
Annoskoko puolitettuna467g628kcal7.8g92.7g20.7g9.7g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191