Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 418g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 27g99kcal2.2g21.6g0.2g0.5g
Kesäkurpitsa80g14kcal0.3g2g0.5g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Ruokaöljy keskiarvo 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 97g163kcal18.9g1.2g9.2g0g
Maissi jyvät 19g28kcal0.5g4.9g0.5g0.7g
Tomaattimurska 97g28kcal0.5g5.1g0.2g1.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour48g145kcal1.6g2.1g14.5g0.5g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1867g1118kcal51.4g88.2g60g13.4g
Valittu annoskoko934g559kcal25.7g44.1g30g6.7g
Annoskoko puolitettuna467g279kcal12.9g22.1g15g3.4g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915