Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2932g619kcal35.2g99.7g5.9g61.6g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g2800g7560kcal476g0g616g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18672g25888kcal1299.8g327.6g2131.4g144g
Valittu annoskoko9336g12944kcal649.9g163.8g1065.7g72g
Annoskoko puolitettuna4668g6472kcal325g81.9g532.9g36g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400459