Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g4002g5202kcal40g40g40g40g
Vehnäjauho puolikarkea 260g893kcal26.5g182.1g3.1g9.1g
Sipuli (kuorittu)720g195kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g240g912kcal2.4g220.9g1.2g0g
Oliiviöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g16526kcal156.6g955.2g331.6g122.6g
Valittu annoskoko9344g8263kcal78.3g477.6g165.8g61.3g
Annoskoko puolitettuna4672g4132kcal39.2g238.8g82.9g30.7g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026