Tupun tulinen tonnikalavuoka

Voitele vuoka, lisää perunasuikaleet.

Lisää tonnikala, josta valutettu öljy pois.

Sekoita vielä joukkoon herne-maissi-paprika ja ruokakerma.

Sekoita, laita päälle pari nokaretta margariinia.

Laita vuoka uuniin 225 astetta, noin 45 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä ja neste imeytynyt ja pinta hieman ruskistunut.

On tulista!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Tupu08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetit perunasuikale, pakaste451g320kcal7.2g70.8g0.5g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )135g190kcal17.6g8.8g9.5g0g
Ruokakerma, pirkka 15%188g301kcal5.1g5.1g28.2g0.1g
Herne-maissi-paprika-pakaste, 150 g150g128kcal6.9g24.1g0.5g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g11g61kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g1998kcal73.6g217.6g91g0.2g
Valittu annoskoko936g999kcal36.8g108.8g45.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna468g500kcal18.4g54.4g22.8g0.1g
Arvot/100g100g107kcal3.9g11.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133378