Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g17g59kcal7.4g6.6g1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai405g1418kcal48.6g287.5g8.5g12.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 53g120kcal7g8.1g2.4g19.7g
Oivariini vähärasvainen4.5g25kcal0g0g2.7g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g3243kcal126g604.4g29.2g63.6g
Valittu annoskoko936g1622kcal63g302.2g14.6g31.8g
Annoskoko puolitettuna468g811kcal31.5g151.1g7.3g15.9g
Arvot/100g100g173kcal6.7g32.3g1.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590