Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g362g2173kcal86.9g23.9g195.5g0g
Kananmuna kuoreton 332g474kcal41.5g1g34g0g
Emmental, punaleima 17%226g656kcal76.9g0g38.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g6658kcal412.2g61.2g536g0.2g
Valittu annoskoko936g3329kcal206.1g30.6g268g0.1g
Annoskoko puolitettuna468g1664kcal103.1g15.3g134g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526