Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.8g0g
Sipulikuutiot Apetit56g15kcal0.7g2.7g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g11g34kcal1.8g0.8g2.6g0g
Maustepippuri, annos 1g5.6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 564g1027kcal173.8g0g36.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2396kcal353g7.2g105.8g0g
Valittu annoskoko936g1198kcal176.5g3.6g52.9g0g
Annoskoko puolitettuna468g599kcal88.3g1.8g26.5g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478