Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g180g649kcal26.2g126.2g4.1g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Kurkku,tuore 100g271g26kcal1.6g3.8g0.3g0g
Persilja 54g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g27g4.1kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g25g30kcal0.6g1.5g2.3g0.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g135g379kcal25.7g0g31.1g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g2305kcal113.2g283g77.4g23.8g
Valittu annoskoko936g1153kcal56.6g141.5g38.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna468g576kcal28.3g70.8g19.4g6g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352