Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2717g888kcal16.8g151.1g5.4g69.3g
Lanttu 620g179kcal6.2g28.5g1.9g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 3197g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)368g302kcal34.9g40.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g176g949kcal0.4g0.5g105.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.2g11kcal0.3g2.4g0.1g0g
Hirvenliha 2254g2533kcal476.2g0g67.6g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g9725kcal1069.6g445.8g361.2g161g
Valittu annoskoko9360g4862kcal534.8g222.9g180.6g80.5g
Annoskoko puolitettuna4680g2431kcal267.4g111.5g90.3g40.3g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037