Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5287g7542kcal660.8g15.9g541.9g0g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 324g2869kcal0g0g324.4g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Kinkkusuikale Pirkka2403g2475kcal432.6g43.3g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g25906kcal2192g136.8g1854.4g12.8g
Valittu annoskoko9360g12953kcal1096g68.4g927.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna4680g6477kcal548g34.2g463.6g3.2g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458