Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%4788g6655kcal909.7g0g335.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1975g2488kcal217.2g5.9g177.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,31496g973kcal164.6g62.8g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)898g242kcal11.7g43.1g1.8g15.3g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g20898kcal2619.6g251g1039.2g34.2g
Valittu annoskoko9360g10449kcal1309.8g125.5g519.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna4680g5225kcal654.9g62.8g259.8g8.6g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701