Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g7200g63360kcal0g0g7200g0g
Viinietikka 180g37kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g132443kcal495g13.6g14806g0g
Valittu annoskoko9360g66222kcal247.5g6.8g7403g0g
Annoskoko puolitettuna4680g33111kcal123.8g3.4g3701.5g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495