Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%6026g17475kcal1868g96.4g1024.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2812g1181kcal275.6g11.2g2.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g321g1928kcal67.5g21.2g173.5g0g
Leivinjauhe 201g353kcal10.4g75.9g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g41873kcal4443g409.4g2401.4g2g
Valittu annoskoko9360g20937kcal2221.5g204.7g1200.7g1g
Annoskoko puolitettuna4680g10468kcal1110.8g102.4g600.4g0.5g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269871