Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3600g650kcal20.2g90g14.4g25.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4200g853kcal25.2g159.6g12.6g58.8g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Limemehu (Tymbark), annos 100g1200g576kcal1.2g144g1.2g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl156g1404kcal0g0g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g7673kcal116.6g931.2g370.2g174g
Valittu annoskoko9360g3837kcal58.3g465.6g185.1g87g
Annoskoko puolitettuna4680g1918kcal29.2g232.8g92.6g43.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314