Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1078g4853kcal70.1g647g226.5g33.4g
Voi, 1 tl, 5 g359g2624kcal3.6g3.6g287.6g0g
Sokeri 173g700kcal0g172.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g58g230kcal0g56.9g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss2516g861kcal25.2g103.2g20.1g93.1g
Flora Vanilla 12%1725g3278kcal77.6g276.1g207g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g1078g2696kcal62.5g34.5g253.4g2.2g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g1294g2070kcal94.5g20.7g90.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g216g863kcal0g215.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini144g502kcal123.1g0g0.1g0g
Marianne crush 150g719g3091kcal8.6g618.2g60.4g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18720g43535kcal930.4g4296.6g2291.4g281.8g
Valittu annoskoko9360g21768kcal465.2g2148.3g1145.7g140.9g
Annoskoko puolitettuna4680g10884kcal232.6g1074.2g572.9g70.5g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901