Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto1598g5434kcal319.6g0g463.5g0g
Sipuli 1066g322kcal13.3g51.1g2.1g18.1g
Parsakaali brokkoli 5327g1868kcal246.1g103.9g16g133.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)213g575kcal25.6g27.7g40.5g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g1066g3388kcal24.5g32g351.6g0g
Valkosipuli 107g115kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18752g23405kcal1275g464.2g1748.6g307g
Valittu annoskoko9376g11703kcal637.5g232.1g874.3g153.5g
Annoskoko puolitettuna4688g5851kcal318.8g116.1g437.2g76.8g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036