Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g1143g1132kcal100.6g80g41.2g9.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g3202g5443kcal640.3g0g320.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5031g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18752g13149kcal1481.8g160g722.8g18.2g
Valittu annoskoko9376g6575kcal740.9g80g361.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna4688g3287kcal370.5g40g180.7g4.6g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505