Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4205g759kcal23.6g105.1g16.8g29.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2403g481kcal31.2g72.1g4.8g0g
Rypsiöljy 324g2869kcal0g0g324.4g0g
Emmental, mustaleima240g985kcal69.7g0g76.9g0g
Herkkusieni säilyke 2043g346kcal42.9g4.1g6.1g49g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 180g595kcal3.6g5.4g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18792g12070kcal342g373.4g984.2g156.8g
Valittu annoskoko9396g6035kcal171g186.7g492.1g78.4g
Annoskoko puolitettuna4698g3018kcal85.5g93.4g246.1g39.2g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087