Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g2998g1199kcal15g359.8g6g0g
Juuressose Pirkka 500g2998g1199kcal21g266.8g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6g7.9kcal0.2g1.3g0.4g0.8g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g90g810kcal0g0g89.9g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g270g756kcal51.3g0.1g59.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18792g8021kcal180.6g1267.8g323.8g3.2g
Valittu annoskoko9396g4010kcal90.3g633.9g161.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna4698g2005kcal45.2g317g81g0.8g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522