Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 63g67kcal14.5g0g0.9g0g
Currytahna punainen5g13kcal0.1g0.5g1.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]21g72kcal2.6g0g7.9g0g
Aurajuusto5g17kcal1g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g338kcal36.4g1g23g0g
Valittu annoskoko94g169kcal18.2g0.5g11.5g0g
Annoskoko puolitettuna47g85kcal9.1g0.3g5.8g0g
Arvot/100g100g180kcal19.4g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996