Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g31g7.3kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g9g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.6g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g121kcal3.4g6.6g8.8g2.4g
Valittu annoskoko94g61kcal1.7g3.3g4.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g30kcal0.9g1.7g2.2g0.6g
Arvot/100g100g64kcal1.8g3.5g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351