Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali52g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g6.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Aurajuusto4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g219kcal10.6g5.2g16.8g2.2g
Valittu annoskoko94g109kcal5.3g2.6g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna47g55kcal2.7g1.3g4.2g0.6g
Arvot/100g100g116kcal5.6g2.8g8.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072