Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas7.8g20kcal1.3g2.7g0.5g2.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl16g55kcal2.2g10g0.5g0.9g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese20g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)16g45kcal4.8g0g2.7g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).12g13kcal2.9g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g2g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Hillosipulisäilyke 2.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g353kcal23.6g29g15.4g6.6g
Valittu annoskoko94g177kcal11.8g14.5g7.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna47g88kcal5.9g7.3g3.9g1.7g
Arvot/100g100g188kcal12.6g15.4g8.2g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610