Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 28g65kcal2.1g11.6g0.8g0.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä21g38kcal5.3g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g266kcal15.8g27.2g9.6g3g
Valittu annoskoko94g133kcal7.9g13.6g4.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna47g67kcal4g6.8g2.4g0.8g
Arvot/100g100g141kcal8.4g14.4g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850