Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g72g68kcal14.3g0g1.2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g8.3g22kcal0.3g0.4g2.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]14g48kcal1.7g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g275kcal32.6g0.8g17.4g0g
Valittu annoskoko94g138kcal16.3g0.4g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna47g69kcal8.2g0.2g4.4g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270