Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g11g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 55g42kcal1g8.4g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g231kcal7.2g18g14g1g
Valittu annoskoko94g116kcal3.6g9g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g58kcal1.8g4.5g3.5g0.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.5g7.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174