Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g16g30kcal3g0g2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g34g19kcal1.1g2.2g0.7g0g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g141kcal9.2g6g8.8g0.8g
Valittu annoskoko94g71kcal4.6g3g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g35kcal2.3g1.5g2.2g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4.9g3.2g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333