Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g6.6g23kcal0.8g4.7g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka5.4g16kcal0.5g3.3g0.1g0.8g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka11g39kcal1.5g7.4g0.3g0.5g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Heinz ketsuppi5.6g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Chilikastike (Hp)0.9g1.3kcal0g0.3g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti21g29kcal3.7g0.2g1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka8.4g4.8kcal0g1.2g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g5g17kcal1g0g1.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%13g36kcal3.9g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g399kcal23.6g37.4g15.8g3.2g
Valittu annoskoko94g199kcal11.8g18.7g7.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna47g100kcal5.9g9.4g4g0.8g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890