Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g16g25kcal1.5g1.2g1.5g0.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g4.7g6.1kcal0.5g0.1g0.4g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g98kcal5g9.2g4.2g1g
Valittu annoskoko94g49kcal2.5g4.6g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g24kcal1.3g2.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g52kcal2.6g4.9g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530