Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 39g87kcal6.9g0g6.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus16g55kcal2.2g0.1g5g0g
Aurajuusto10g33kcal2g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.6g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.8g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g448kcal26.8g3g36.2g1.8g
Valittu annoskoko94g224kcal13.4g1.5g18.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g112kcal6.7g0.8g9.1g0.5g
Arvot/100g100g238kcal14.2g1.6g19.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771