Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)38g42kcal8.7g0g0.8g0g
Paprika keskiarvo 5.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne 8g5.5kcal0.4g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Pesto, punainen Eldorado9g46kcal0.5g1.1g4.4g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g24g78kcal2.8g16g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g367kcal25.2g37g13g4.2g
Valittu annoskoko94g184kcal12.6g18.5g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna47g92kcal6.3g9.3g3.3g1.1g
Arvot/100g100g195kcal13.3g19.6g6.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615