Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kinkkusuikale, Portti30g37kcal5.1g0.1g2.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g37g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.1g0.7kcal0g0g0.3g0g
Parmesan formaggio da pasta7.5g34kcal3g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g172kcal18g4.2g10.2g2g
Valittu annoskoko95g86kcal9g2.1g5.1g1g
Annoskoko puolitettuna47g43kcal4.5g1.1g2.6g0.5g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.2g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238