Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)31g13kcal0.5g2.7g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]6.3g21kcal1.7g0g1.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 19g5kcal0.6g0.6g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras7.5g26kcal1g5.3g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)19g31kcal4.7g0.2g1.2g0g
Herkkusieni säilyke 12g2kcal0.2g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g196kcal17.4g17.6g5.6g1g
Valittu annoskoko95g98kcal8.7g8.8g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g49kcal4.4g4.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.3g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647