Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g18g54kcal2.6g0.2g4.7g0.1g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g24g6.1kcal0.3g0.7g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g120kcal5.8g1.8g9.4g0.2g
Valittu annoskoko95g60kcal2.9g0.9g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g30kcal1.5g0.5g2.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.1g1g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421