Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 28g21kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g16g31kcal2.6g0.3g2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.6g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g124kcal6.6g10g5.8g0.8g
Valittu annoskoko95g62kcal3.3g5g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g31kcal1.7g2.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395