Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g13g24kcal0.3g0.4g2.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g6.3g20kcal1.4g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0.9g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper4.4g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g1.9g1.2kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g16g20kcal1.6g0.2g1.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g13g40kcal2.9g0g2.9g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g8.6g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g331kcal24g6.2g22g1.8g
Valittu annoskoko95g166kcal12g3.1g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g83kcal6g1.6g5.5g0.5g
Arvot/100g100g175kcal12.6g3.3g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228