Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 63g24kcal0.6g4.4g0.1g1.6g
Aurajuusto6.3g21kcal1.3g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)6.3g7.8kcal0.2g0.3g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g140kcal5.8g11g7.2g3.4g
Valittu annoskoko95g70kcal2.9g5.5g3.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna48g35kcal1.5g2.8g1.8g0.9g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.8g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217