Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5g3.5kcal0g0.5g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)5g13kcal0.1g0.5g1.2g0g
Pirkka luomu tomaattimurska500g150kcal7g32.5g2.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 300g399kcal25.3g52.7g6g15g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.1g0g0g
Viinietikka 30g6.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1569kcal67.8g212.8g48g32.2g
Valittu annoskoko940g784kcal33.9g106.4g24g16.1g
Annoskoko puolitettuna470g392kcal17g53.2g12g8.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570