Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g150g360kcal16.5g4.5g30g0.3g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g113g50kcal2.5g9g0.3g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g113g30kcal1g5.6g0.3g2.9g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)7.5g54kcal0.1g0.3g6g0g
Chili mausteseos, Old El Paso1.5g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g150g30kcal1.6g4.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1881g1090kcal45g52g76g7.8g
Valittu annoskoko941g545kcal22.5g26g38g3.9g
Annoskoko puolitettuna470g273kcal11.3g13g19g2g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577