Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g8000g2640kcal48g448g16g200g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)720g4536kcal0g0g504g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 640g2114kcal3.2g517.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18800g18580kcal102.4g1930.2g1040g400g
Valittu annoskoko9400g9290kcal51.2g965.1g520g200g
Annoskoko puolitettuna4700g4645kcal25.6g482.6g260g100g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498