Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4673g5252kcal987.5g0g140.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4006g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 134g145kcal10.5g21.8g0.8g2.8g
Sipuli 534g162kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18800g11117kcal2009.4g94.8g284.4g23.8g
Valittu annoskoko9400g5558kcal1004.7g47.4g142.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna4700g2779kcal502.4g23.7g71.1g6g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564