Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4000g7813kcal747.6g0g540g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g1667g583kcal40g78.3g8.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1667g1417kcal16.7g58.3g116.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1333g1067kcal42.7g80g66.7g0g
Sipuli 733g222kcal9.2g35.2g1.5g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18800g22203kcal1712.4g503.6g1466.4g25g
Valittu annoskoko9400g11101kcal856.2g251.8g733.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna4700g5551kcal428.1g125.9g366.6g6.3g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329