Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 140g1237kcal0g0g139.9g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)50g35kcal0.3g4.6g1.9g0g
Currytahna punainen (Pirkka)50g130kcal1g4.5g12g0g
Pirkka luomu tomaattimurska4995g1498kcal69.9g324.7g25g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2997g3987kcal252.9g527.4g59.9g149.8g
Hunaja 200g660kcal1g161.4g0g0g
Viinietikka 300g62kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18800g15687kcal676.8g2128.6g480.6g322.8g
Valittu annoskoko9400g7844kcal338.4g1064.3g240.3g161.4g
Annoskoko puolitettuna4700g3922kcal169.2g532.2g120.2g80.7g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570