Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g5619g19667kcal730.5g3933.4g84.3g0g
Vesi3211g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g257g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 321g2840kcal0g0g321.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g45013kcal1461g7866.8g810.8g0g
Valittu annoskoko9408g22506kcal730.5g3933.4g405.4g0g
Annoskoko puolitettuna4704g11253kcal365.3g1966.7g202.7g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781