Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1754g1757kcal44.6g6.7g168g31.4g
Pekoni, paistettu 1276g6570kcal209.7g0g646.6g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti797g2232kcal27.1g44.6g215.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1595g5422kcal31.9g47.8g558.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g239g179kcal17.9g22.7g1.2g0g
Oliiviöljy 319g2820kcal0g0g318.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g239g1746kcal2.4g2.4g191.3g0g
Kasvisliemi laimennettu 1595g148kcal4.6g6.5g11.5g0.8g
Lihaliemi laimennettu 1595g302kcal0g47.8g9.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18816g42351kcal676.4g357g4241g65g
Valittu annoskoko9408g21176kcal338.2g178.5g2120.5g32.5g
Annoskoko puolitettuna4704g10588kcal169.1g89.3g1060.3g16.3g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804