Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 701g750kcal161.8g0g10.5g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g105g767kcal1.1g1.1g84.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti25g44kcal0.7g2.9g3.4g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g14g6.6kcal0.2g1g0.2g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro14g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g21g46kcal4.8g0g2.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g21g137kcal6.3g0g8.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g18g20kcal0.1g1.1g1.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1883g3597kcal354g20.4g223g3.6g
Valittu annoskoko941g1799kcal177g10.2g111.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna471g899kcal88.5g5.1g55.8g0.9g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029