Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow94g75kcal3.9g12.2g0.8g2.9g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)52g18kcal1.2g2.4g0.3g1.4g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g146g248kcal27.7g0g14.6g0g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 187g143kcal3.5g29g0.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1885g1121kcal74.4g91.4g46g15.8g
Valittu annoskoko943g561kcal37.2g45.7g23g7.9g
Annoskoko puolitettuna471g280kcal18.6g22.9g11.5g4g
Arvot/100g100g60kcal3.9g4.8g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278