Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g717g681kcal143.5g0g12.2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g83g217kcal2.5g3.8g22.5g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]142g479kcal17g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1885g2754kcal326g7.6g174.4g0.2g
Valittu annoskoko943g1377kcal163g3.8g87.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna471g688kcal81.5g1.9g43.6g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270