Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6000g1500kcal78g252g12g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2400g6720kcal60g84g672g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 800g1385kcal60.8g18.4g120g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g202kcal6.7g7.8g15.7g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18848g19614kcal411g724.4g1639.4g3.2g
Valittu annoskoko9424g9807kcal205.5g362.2g819.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna4712g4904kcal102.8g181.1g409.9g0.8g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112